Bereikbaarheid van de startplaatsen met de auto

1.

Oosterhof Lummen

Vanaf de E314: afrit 26 en dan richting Lummen; aan het rond punt rechtover steken en bij de rode lichten links af richting Kermt. De startzaal ligt dadelijk links.

Vanaf de baan Hasselt Diest, komende vanuit Hasselt: in Kermt juist voorbij de dorpskern links afslaan naar Lummen; na ongeveer 6 km ligt de startzaal links langs de weg.

Komende vanuit Diest: aan de rode lichten voorbij Herk-de-Stad (aan de Hyundai garage)rechts naar Lummen en dan aanduidingen naar Lummen blijven volgen. Aan de ring van Lummen aan het rond punt naar rechts en de zaal ligt aan de rode lichten dadelijk rechts.

2.

Kalendries Meldert-Lummen

Zowel vanaf de E314 als vanop de baan Hasselt-Diest de ring van Lummen richting Meldert volgen. Er zijn ook aanduidingen voor de “Duizendjarige Eik” die langs dezelfde weg ligt. Op het einde van de ring aan het voormalige Parkhotel links en dan de weg omhoog richting Meldert. De zaal ligt juist voor het centrum van Meldert aan de rechterkant van de weg.

Vanaf de baan Diest-Beringen: aan het kruispunt waar zoel naar Tessenderlo als naar Lummen kan afgedraaid worden de richting Lummen nemen. De startzaal ligt langs deze weg juist voorbij het dorpscentrum van Meldert.

3.

Schuttersgilde Sint Lambertus Laren Lummen.

Vanaf de E314 en alle andere richtingen: telkens  richting Beringen rijden en ongeveer 1km voorbij de snelweg ligt de Hoogstraat scherp links; de zaal ligt aan de tweede verkeersdrempel.

Vanuit Beringen ligt de Hoogstraat rechts .

 

4.

Schuttersgilde Sint Hubertus Ubbersel Heusden.

De schuttersgilde ligt langs de weg die van Heusden (“Suska Berg”) naar Lummen leidt. De zaal ligt op ruim 500 meter vanaf het rond punt Heusden op de baan Zonhoven-Beringen.

Vanuit Lummen ligt de zaal links.

Voor GPS: Het adres Kanaalweg 78 is adres van de woning aan de toegangsweg naar de schuttersgilde.

5.

Ontmoetingscentrum Stokrode
te Stokrooie Hasselt

Vanaf de N2 Hasselt-Diest: aan Carrefour afslaan richting Zolder ; deze weg volgen tot aan het rodn punt aan de fietsenwinkel Vandevijvere en daar inslaan naar het centrum van Stokrooie. De zaal ligt langs deze weg op ongeveer 500 meter vanaf het rond punt.

Vanaf de E314: richting omloop Terlaemen nemen en voorbij de parking van de omloop rijden; boven op de berg de baan blijven volgen tot op de brug over het Albertkanaal.  Juist na de brug links afslaan en dan na ongeveer 500 meter rechtsaf ; de zaal ligt dan aan uw rechterhand.

6.

Heidewind Kiewit-Hasselt

- vanaf E313: afrit 27, 28 of 29 steeds via de ring rond Hasselt richting Zonhoven/Eindhoven. Dan over het Albertkanaal richting Zonhoven via de Kempische Steenweg. Over de spoorlijn Hasselt-Genk, dan de zesde straat rechts inrijden (voor Brasserie Kiewit), dan nog 1,5 km rechtdoor  (300 m voorbij de kruising met de Luchtvaartstraat).

-vanaf E314: afrit 29, dan richting Zonhoven en Hasselt. Via de omleidingsweg rond Zonhoven steeds richting Hasselt volgen. De eerste straat links na de verkeerslichten richting Beringen inslaan (Brasserie Kiewit), dan nog 1,5 km rechtdoor (300 m voorbij de kruising met de Luchtvaartstraat).

Bussen:

De Lijn   18a                 Hasselt(station) – Achel   stopt a/d Luchtvaartstraat  àdan te voet richting Zonhoven (200 m), dan de eerste straat rechts (voor Brasserie Kiewit), dan nog 1,5 km rechtdoor  (300 m voorbij de kruising met de Luchtvaartstraat).

De Lijn    H2   vertrekt aan Hasselt(station) en stopt a/d school Heidewind.

7.

De Hazelaar

Vanaf E313: richting Hasselt en dan de ring nemen richting Genk. De Hazelaar bereikt u door aan het eerste rond punt links te nemen.

Vanaf E314: afrit Zonhoven-Houthalen en dan richting Hasselt. Juist voor de brug over het Albertkanaal de baan naar Genk nemen; de Hazelaar bereikt u door aan het eerste rond punt links te nemen.

Vanuit Genk:  aan het rond punt ter hoogte van de “matrassenkoning “ rechts afslaan.