Proficiat                                                                  

 

Wie kent niet onze Miel VANRUSSELT! Op 81-jarige leeftijd vindt Emiel dat het tijd is om te stoppen als helper bij de Dragonders. Emiel is reeds lid van bij het ontstaan van onze club. Steeds kon men op zijn hulp rekenen. Tot de Lichtjestocht vervulde Miel getrouw zijn taak als kassier bij de consumptiebonnen op de rust.

Emiel, jouw makkers gaan je missen in hun gezelschap! Maar Dragonder blijf je in hart en nieren en zo mochten we je toch weer opnieuw ontmoeten, nu als wandelaar op onze eigen tocht. Dank je en proficiat!!

 

Nog zo een crack bij onze Dragonders! Na zijn bovenmenselijke inspanningen in een voettocht van Turnhout helemaal naar Compostela in 2002 samen met zijn vriend Danil Verbauwen stapte Gust GEERTS in ons voorbije dragonderjaar opnieuw naar dit bedevaartsoord. Doch ditmaal vertrok hij aan de Spaanse grens en stapte hij de afstand van 800 km af in ongeveer n maand samen met een andere tochtgenoot en met de steun en service van zijn echtgenote Annie. Beiden hebben van de tocht genoten en wij vonden dat dit wel een vermelding en bewondering waard is!

Gust, knap wat je doet!

 

 

Julia - Romain

Terug