Wandelvakantie in Leiwen 2018

Van maandag 24 september 2018 tot vrijdag 28 september 2018.

Het vakantieoord Eurostrand in Leiwen moeten we aan de deelnemers van 2016 niet meer voorstellen en waarschijnlijk hebben de overige leden ondertussen gehoord van de uitstekende service en ontspanningsmogelijkheden in Eurostrand.

Vergeleken met het programma van 2016 zijn de uitstappen veranderd zodat het ook voor degenen die er in 2016 bij waren een "nieuwe" vakantie wordt. Er is een ganse daguitstap naar Trier deels met de boot en deels met de bus met een geleid stadsbezoek in Trier. Er is verder een rondrit met gids in de Eifel en een stadsbezoek met gids aan Saarburg. Verder verblijven wij in volpension en "all-inclusiv". Elke avond is er ook in Eurostrand een ontspanningsprogramma. De Moezelregio rond Leiwen nodigt natuurlijk ook uit om mooie wandelingen te maken en daarvoor maken wij ons eigen programma.

Vermits wij al vroeg een optie genomen hebben kunnen wij deze vakantie organiseren voor € 345 voor wie in een tweepersoonskamer logeert. Voor de éénpersoonskamers bedraagt de prijs € 375. Daarvoor krijg je 4 nachten logement; van maandagmiddag tot en met het ontbijt op vrijdagmorgen volpension, in de namiddag nog koffie en gebak en de ganse dag alle drank gratis. De bus voor de heen- en terugreis en de fooien zijn voor rekening van onze vereniging!

Wij hebben, rekening houdend met de bus capaciteit, een optie genomen voor 60 personen.

Er tijdig bij zijn is dus de boodschap.

Om onze optie aan te houden betalen wij nu reeds een voorschot en om de balans in evenwicht te houden vragen wij aan de deelnemers om per persoon 50 euro te storten voor einde november 2017. Voor betalingen, in cash of via de bank, kun je terecht bij Francine. Wij kijken uit naar jullie deelname.

Voor wie er nog niet was en nieuwsgierig is: https://eurostrand.de/urlaub-mosel.html

Guy

 


zicht op Eurostrand