Wandelweekend 8 - 10 juni 2019

Zoals reeds eerder aangekondigd, organiseren wij dit jaar een wandelweekend. Daarvoor hebben wij in OOSTENDE een mooi hotel gevonden.

Hotel “Ostend” ligt in het stadscentrum kort bij de dijk zodat ook iedereen eventueel zelf zijn dag kan vullen.
Wij vertrekken op zaterdag 8 juni en op maandag 10 juni, bij het einde van het pinksterweekend keren we terug.
Op zondag is er voor de liefhebbers een wandeltocht in Nieuwpoort en zowel op deheenreis als op de terugreis gaan we bij een wandelclub langs .
Aan zee kan uiteraard ook iedereen zelf een wandeling, een stadsverkenning doen of de tram nemen.

Wij logeren in halfpension en het aangename aan het verblijf is dat de dranken bij het diner in de prijs inbegrepen zijn.
Elke morgen starten wij met een mooi ontbijtbuffet en ’s avonds is er een buffet met een goed gevarieerd aanbod. De prijs voor dit alles: busvervoer, logement, wandelingen onderweg en in Nieuwpoort, bedraagt bij verblijf in een tweepersoonskamer € 165 en in een éénpersoonskamer € 190.


Zoals in de nieuwsbrief al gemeld zijn de plaatsen beperkt en is inschrijven de boodschap. Dat kan via mail bij Francine of op de wandelingen. Uw inschrijving is pas definitief na betaling of storting van 50 euro. Het saldo kan betaald worden met stempels of geld. De inschrijvingen worden afgesloten op het ledenfeest van zondag 27 januari.

 

...